Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos
2. Ši privatumo politika taikoma REUNION.LT svetainės klientams ir besinaudojantiems mūsų
paslaugomis internetu.
3. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos
Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
4. REUNION.LT svetainėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad mes juos valdysime
ir tvarkysime šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir
tvarka.
5. Asmens duomenų tvarkymas
6. Pateikdami mums asmens duomenis, Jūs sutinkate, kad mes naudotume surinktus duomenis
vykdydami savo įsipareigojimus Jums ir teikdami Jums paslaugas, kurių Jūs tikitės. Jūsų
duomenys mums gali būti reikalingi šiais tikslais:
7. Naudoti bendrus duomenis statistikos analizei apie bendras charakteristikas ir užsiregistravusių
asmenų elgesį, siekiant išsiaiškinti poreikius, susijusius su tam tikromis Sistemos paslaugomis
bei išanalizuoti jų efektyvumą. Be šių duomenų negalėtume tinkamai keisti bei redaguoti
Sistemos turinio ir siūlomų Paslaugų;
8. Kaupti bendrus paieškos žodžių sąrašus iš įvairių paieškos programų. Ši informacija anoniminė ir
yra naudojama Paslaugoms plėtoti, stebėti ir gerinti, tikslinei reklamai tobulinti ir kitais tikslais;
9. Atsakyti į Jūsų užklausas ir informuoti Jus apie naujas ar pasikeitusias paslaugas;
10. Panaudoti asmens informaciją, jei asmuo, dalyvaudamas Sistemos organizuojamuose
žaidimuose ar konkursuose, laimi ir reikia susisiekti su juo;
11. Siųsti Jums rinkodaros pasiūlymus, tokius kaip naujienlaiškis ir katalogai;
12. Naudoti asmenų asmeninę informaciją tam, kad galėtų su asmeniu susisiekti ir pranešti apie
pakeistas bei atnaujintas Paslaugas Sistemoje ar Taisyklių pažeidimus bei suteikti kitokią
informaciją;
13. Analizuoti Jūsų asmens duomenis siekiant teikti Jums aktualius rinkodaros pasiūlymus ir
informaciją;
14. Turėdami asmens sutikimą (duotą WWW.REUNION.LT tinklapyje), galime siųsti elektroninius
laiškus arba laiškus paštu, taip pat trumpąsias žinutes (SMS) į registruoto Sistemoje asmens
mobiliojo ryšio telefoną su informacija apie savo ar trečiųjų asmenų Paslaugas, kurios gali
sudominti asmenį.
15. Slapukai
16. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų
kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. „cookies“). Įrašytą informaciją
naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo
statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį
ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama
informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės
funkcijos Jums gali būti neprieinamos.
17. Galite nesunkiai ištrinti slapukus iš savo kompiuterio ar mobiliojo ryšio prietaiso naudodamiesi
naršykle. Norėdami sužinoti kaip tvarkyti ir ištrinti slapukus, ieškokite nurodymų savo naršyklės
„Pagalba“ skiltyje. Galite blokuoti slapukus arba pasirinkti, kad kaskart, kai slapukas siunčiamas į
jūsų kompiuterį ar mobiliojo ryšio prietaisą, gautumėte įspėjimą. Turėkite omenyje, kad jei
nuspręsite blokuoti slapukus, negalėsite pasinaudoti visais puslapio privalumais.
18. Asmens duomenų rinkimas, saugojimas
19. WWW.REUNION.LT gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Turite teisę prašyti informacijos

apie mūsų saugomus Jūsų asmens duomenis. Jei Jūsų duomenys neteisingi, nepilni arba
neaktualūs, galite prašyti, kad informacija būtų pataisyta arba pašalinta. Galite atšaukti sutikimą
mums naudoti duomenis rinkodaros tikslais (t.y. siųsti naujienlaiškius ar pasiūlymus į Jūsų el.
pašto dėžutę) bet kuriuo metu. Atsisakyti naujienlaiškių naudodami atsisakymo nuorodą, pateiktą
kiekvieno naujienlaiškio apačioje.
20. Mes taikome technines ir organizacine priemones Jūsų duomenims apsaugoti nuo praradimo,
klastojimo, neteisėto naudojimo ir pan. Mes nuolatos pritaikome mūsų saugos priemones prie
technologinio progreso ir plėtros.
21. Mes saugosime Jūsų duomenis tik tiek, kiek jie reikalingi paslaugoms teikti ar kiek to reikalauja
įstatymai. Po to Jūsų asmens duomenys bus sunaikinti.
22. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
23. Niekuomet neperduodame, neparduodame ir neapsikeičiame Jūsų pateiktomis duomenis su
trečiosiomis šalimis už BIG Vilnius ribų rinkodaros tikslais. Mes turime teisę perduoti Jūsų
asmens duomenis tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
24. Baigiamosios nuostatos
25. Privatumo politika galioja nuo 2015 m. rugsėjo 5 dienos. Apie bet kokius Privatumo politikos
pasikeitimus Vartotojai ir/ar Naudotojai bus informuoti Svetainėje ir siunčiant pranešimus
elektroninio pašto adresu.

Kontaktai
+370 6717 8829
+370 645 49496
Zamenhofo g. 3, Vilnius
© Real Estate Union